sobota 30. března 2013

Kulturní akce duben

Dnes vám přinášíme kulturní tipy na měsíc duben, aneb které události bychom neměli zmeškat!!!!




Nejočekávanější, největší show měsíce bude koncert již vám známé skupiny CARTONNAGE. Koncert se uskuteční 20. dubna v pražské Akropolis. Představí se Vanda Choco, Armin Effenberger a bubenická dvojčata Ondra a Jirka Veselí s hity jako je Winter Song, I am not your computer či Attention please! Těšíme se také na Afterparty, od které už nic neočekáváme, nanejvýš pobavení se s našimi přáteli, kteří doufám také dorazí!
Kupodivu koncert zadarmo není, ale lístky jsou opravdu za hubičku (né tu opravdovou, jak bychom některé chtěly).

V dubnu také očekávejme show brněnských ČOKO VOKO. Hudební duo vystoupí v dubnu dokonce hned dvakrát! 12.dubna v rámci festivalu Osamělých písničkářů a poté 20. dubna v Roxy (ano, bohužel se nám kryjí dvě skvělé akce najednou) ! Takže cvičte břišní svaly, protože celé jejich vystoupení zase bude jedna velká komedie! Ale proto ty dvě krásky s hitama jako jsou Etapy v životě ženy či Mám ráda, tolik milujeme!

A jaký máte plán na 30. dubna, tak zvané Čarodějnice? Pokud nebudete u táboráku, někde na vesnici s klobásou a s plastovým kelímkem piva poslouchat řvoucí děti obdivující upalující čarodku, měli byste se zajít podívat do Chapeau Rouge na pražskou synthpopovou skupinu Girls On Drugs. Na první poslech jsem si je zamilovala, tak by mě zajímalo, jak moc šikovní jsou i na živo :-)

A tady ukázečka, co od nich můžete čekat:


EDIT: Naše milá Summer zapomněla na jednu velkou akci, která se koná 30.4. a to.. MAJÁLES!! Letos se se tu objeví Kryštof, Tomáš Klus a dalšíí.. (například Xindl X - snad tam nebude i Olga Lounová :D )

Ano. Jistě si teď všichni říkáte: "Jak jen mohla zapomenout na MAJÁLES?" JENŽE. Kromě Richarda Krajča (už jste se možná lekli, že myslím jiného Ríšu) se skupinou Kryštof nás tam nikdo bohužel až tak moc nezaujal a tedy, poměr mezi cenou vstupenky a interprety hrajícími na festivalu, je spíš nepoměr. Ale kdo chce, ať prohloupí a vydá se do davu tísíce opilých studentů. ENJOY :-) 

Pokud nás zaujmou další a další akce, budeme tento článek vždy postupně aktualizovat. 

A DNES SI NEZAPOMEŇTE POSUNOUT HODINKY O HODINU V PŘED! A běžte brzy spát, jinak budete dospávat ještě týden :-) 

SEE YA LATER.

PS. Pište své další tipy, návrhy, připomínky a komentáře do diskuze :-) Budeme rády za vaši zpětnou reakci. 


Žádné komentáře:

Okomentovat